Beste ouders en kinderen, 

Beste ouders en kinderen, 

Nog 1 nachtje slapen en dan is het weer zover, na lang wachten gaat kivada Ulft weer van start! Het programma is net als andere jaren, maar met een kleine wijziging m.b.t. het bosspel, maar daarover dadelijk meer. Wij starten van 10:00 tot 16:00. De lunch van 12:30 tot 13:30 wordt verzorgd door de KiVaDa. De kinderen mogen natuurlijk ook altijd nog hun eigen broodtrommeltje meenemen. 

Programma 2022: 

Maandag  gaan we na de opening van start met het bouwen van de hut. Dit zal de gehele dag in beslag nemen.  

Dinsdag starten we wederom om 10:00. Deze dag zal wederom in he teken van het bouwen staan, en in de middag zullen wij dit aanvullen met leuke workshops. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er nog een leuk avondprogramma, de KiVaDa Disco! Hier wordt de vetste muziek gedraaid door onze DJ Apenkop. De Disco is van 20:00 tot 22:00 Ranja is zoals altijd gratis, voor frisdrank en snoep zal een kleine vergoeding worden gevraagd.

Woensdag De hutten zien er al prachtig uit maar wat mist het eigenlijk nog…..Ach natuurlijk, een likje verf zal het helemaal afmaken. Zorg ervoor dat jouw hut de mooiste hut wordt van de KiVaDa! In de middag zullen wij ons verplaatsen naar het atletiekveld, want het is namelijk tijd voor de spelletjesmiddag! Wat zal ons spelletjesteam dit keer weer verzonnen hebben? 

Helaas moeten wij woensdagavond schrappen door gebrek aan vrijwilligers en faciliteiten. Voor de Woensdagavond is er dus niets gepland! 

Donderdag Helaas kunnen de hutten niet blijven staan en gaan we nu samen de hutten afbreken. Het KiVaDa dorp is afgebroken en er zit niks anders op dan je geluk elders te zoeken. Dat betekent dat jullie allemaal op pad gaan! Waarheen de weg leidt is nog een geheim maar vervelen gaan jullie je in elk geval niet! 

16.00 uur 

De eerste groepen komen weer terug en de kooltjes zijn al gloeiend heet. Je kunt nu lekker deeg halen en dat zelf bakken tot een heerlijk broodje! Als je geluk hebt is er ook nog wat anders lekkers. Ondertussen gebeurt er van alles. Het terrein wordt klaar gemaakt voor de grande finale. 

19.00 uur 

Zoals het er nu voor staat zal er dit jaar door de droogte het niet mogelijk zijn een groot vuur te ontsteken. Wel zullen wij afsluiten met een de schuimparty zoals vanouds! 

DELEN
Vorig artikelKiVaDa 2022 is uitverkocht!
Volgend artikelProject ‘Schafkeet’