Dagverslag: woensdag 2013

Dagverslag: woensdag 2013

Het is alweer woensdag mensen.

Wat gaat de week snel. De woensdag betekent dat het tijd is om alle hutten van een mooi vrolijk of juist heel donker kleurtje te voorzien. Alle verfpotten uit Ulft waren weer verzameld en gewapend met een heel arsenaal aan kwasten konden alle kinderen de hutten weer flink onder handen nemen.

Tevens werd er de hele dag gezocht naar Maria DeLaCruzz. Onze regisseur Dick Williams is al redelijk ongerust, want ze wordt vermist sinds gisteren middag.

Met alle verf over ons heen werd het een drukke boel bij de schone waterkraan en de sproeislang, want voor de middag pauze moeten we wel schone handjes hebben.

Het middag eten zit er op, iedereen verzamelt zich bij de atletiekbaan van Atletico voor de spelletjesmiddag. Alles is deze week in de stijl van Hollywood en films. Dus moest Frodo geholpen worden met de ringen bij de vulkaan met Lord of the Rings werpen. Werd er gretig sponsbal tikkertje gespeeld en moesten de kinderen SpongeBob helpen met de Spongebob race. Waarbij er hilarische praktijken naar voren kwamen(te zien op de dvd). Water van ton naar ton brengen in teams van 2 met een natte spons op je hoofd, en dat allemaal zonder handen. Gelukkig was er tussendoor een bekertje ranja te krijgen, wat zorgde voor genoeg energie om over de stormbaan te razen als een wilde.

Als het einde van de middag in zicht is, begint steeds meer het gefluister over de avond. De SPOOKTOCHT! “Ga jij?” wordt er gevraagd. “Jah, weet ik nog niet.” Is soms het antwoord, maar meestal hoor je: “JA, echt wel. Weet je hoe bang ik vorig jaar was, maar nu ga ik gewoon weer!” werd er heel stoer gezegd. Dus op naar vanavond, De Spooktocht in Engbergen, en anders tot morgenvroeg, de laatste dag.

DELEN
Vorig artikelDagverslag: dinsdag 2013
Volgend artikel10’tjes vrienden 2013