Faqs

Faqs

Faqs

Op welke datum is de KiVaDa Ulft?

8 t/m 11 augustus 2016!

 

Wat voor een gereedschap moet mijn kind bij zich hebben?

Hamer + Zaag + Kwast.

De kinderen moeten zelf voor gereedschap zorgen. Eventueel kan een zaag meegenomen worden, maar een hamer is het belangrijkst! Spijkers en verf mogen niet meegebracht worden van thuis, dit wordt verzorgd door de KiVaDa zelf. Op Woensdag is het van belang om een kwast mee te nemen i.v.m. het schilderen van de hutten. Zet op het gereedschap een naam, zodat verloren spullen makkelijker kunnen worden teruggeven aan de juiste persoon.

 

Hoeveel kost de KiVaDa voor mijn kind?

De KiVaDa kost €4,00 per dag. Afgezien van de mogelijkheid om voor een ´losse´ dag te betalen bestaat er ook de mogelijkheid om eenmalig voor de gehele week in één keer te betalen. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt betaalt u €12,- voor de gehele week. Uw kind zal voorzien worden van een polsbandje, wat hem/haar de gehele week toegang verschaft. Geld kan overgemaakt worden op IBAN NL20RABO0184867630, duidelijk de naam van de kind(eren) vermelden. Dit is in de laatste week voor aanvang niet meer mogelijk, of U moet bewijs van betaling kunnen weerleggen.

 

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind mee doen aan de KiVaDa?

De KiVaDa is bedoeld voor basisschool kinderen, van groep 3 tot en met groep 8.

 

Waar en hoe kan ik mijn kind aanmelden voor de KiVaDa Ulft?

U kunt uw kind aanmelden via de KiVaDa website. Onder het kopje “aanmelden” in de menu balk. http://www.kivada-ulft.nl/aanmelden-kind/ Daarnaast is er de mogelijkheid om uw kind aan te melden bij het openen van de kassa´s aan het begin van de dag tijdens de week zelf. (n.b. Betaling gebeurt in beide gevallen tijdens de week zelf aan de kassa op het terrein.)

 

Moet mijn kind zwemkleding meenemen?

Het verstandig om zwemkleding en een handdoek gewoon in te pakken. Bij mooi weer gaat het zwembad open zodat de kinderen een frisse duik kunnen nemen. Ook reservekleding en/of voldoende warme kleding zeer sterk aanbevolen door de organisatie (Kleding kan immers beschadigen, vuil of nat worden gedurende de week).

 

Waar wordt KiVaDa dit jaar gehouden?

Zoals al velen jaren op de waalstraat 1, Ulft. (naast SDOUC)

 

Wanneer is de spooktocht?

Op de Woensdag avond (20:00 – 22:00), bij het openluchttheater.

 

Hoe oud moet mijn kind zijn voor de spooktocht?

De leeftijd die hier voor gesteld is 7 jaar, in plaats van de 8 jaar in voorgaande jaren. Het bosspel/spooktocht is volledig op de schop gegaan. We bieden de kinderen in plaats van de ‘traditionele spooktocht’ een spel aan waarbij de nadruk op ‘spanning’ zal liggen, die wederom in engbergen zal plaats vinden. De tocht zal ondersteund met audio en licht effecten.

 

Is het meedoen aan de spooktocht gratis?

Ja, hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Mag ik als ouders meelopen met de spooktocht?

Nee, KiVaDa beoogd hiermee een duidelijke grens te stellen.

 

Kunnen kinderen blijven overnachten op het terrein?

Nee, dit is niet mogelijk.
Is het mogelijk KiVaDa Ulft te sponsoren?

Ja, KiVaDa is altijd opzoek naar nieuwe sponsoren. Neemt u dan gelieve contact met ons op via het contact formulier of via info@kivada-ulft.nl.

 

Bij wie moet ik zijn voor vragen/problemen?

Mocht u vragen hebben neem dan contact op via het contactformulier. Of via info@kivada-ulft.nl. Ook kunt u tijdens de week het bestuur aanspreken.

 

Mag ik ook begeleider worden voor de KiVaDa?

Ja, KiVaDa is altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers! Meldt u dan direct aan via het kopje “aanmelden” en klik vervolgens op “aanmelden vrijwilliger”.

 

 

Is er voldoende EHBO / BHV aanwezig tijdens de activiteiten?

KiVaDa heeft verschillende vrijwilligers die ofwel een EHBO of een BHV cursus hebben gevolgd en hierdoor bevoegd zijn eerste hulp te verlenen.

 

Zijn er gediplomeerd verkeersbegeleiders -regelaars aanwezig?

Ja, een aantal vrijwilligers bij de KiVaDa zijn gediplomeerd verkeersbegeleider. Zij zijn bevoegd om verkeersinstructies te geven.

 

Is mijn kind verzekerd tijdens de KiVaDa activiteiten?

Nee, uw kind is verzekerd via uw eigen ziektekosten- en  aansprakelijkheidsverzekering. KiVaDa is niet verantwoordelijk voor eventueel lichamelijk letsel en/of beschadiging van materieel.

 

Mag ik voor mijn kind zelf verf meenemen?

Nee, dit is ten strengste verboden. De KiVaDa verzorgt zelf de verf (enkel waterbasis).

 

Hoelaat is de middag pauze?

De middag pauze is van half 1 tot half 2.

 

Moet ik voor mijn kind zelf eten meenemen?

Ja, u moet zelf een lunchpakketje meenemen voor uw kind.

 

Wat is het Thema voor dit jaar?

verrassing!

 

Heb ik recht op subsidie van uit gemeente?

Wij verzoeken u voor het antwoord op deze vraag contact op te nemen met de gemeente waar u woonachtig bent. De gemeente kan u informeren over het beleid dat zij hanteren t.a.v. subsidies voor dit soort aangelegenheden.

 

Kan ik korting krijgen op de entree?

Door gebruik te maken van de weekkaart betaalt u €12,- voor de gehele week.