Programma

Programma

Programma

Door de jaren heen is het programma meermaals veranderd, echter het bouwen van hutten en het schilderen hiervan blijft centraal staan. Daarbij probeert KiVaDa een breed aanbod aan activiteiten te leveren, dat aansluit bij de belevingswereld van uw kind.

Week Programma

Dag 1: Maandag – Startdag

10.00 uur

Aanvang Bouwdag. De bedoeling is dat de kinderen zelf hun eigen hamer meenemen. Na de openingsact zal het bouwen van start gaan tot ± 12:30 uur.

12.30 uur

De schaftbel gaat en het is tijd voor pauze. De lunch voor de kinderen wordt verzorgd door de KiVaDa. De kinderen mogen natuurlijk ook altijd nog hun eigen broodtrommeltje meenemen.

13.30 uur

Geen tijd meer voor rusten! Er moet weer hard gewerkt worden om er voor te zorgen dat jou hut de mooiste, de grootste en de vetste ooit wordt. Tot 16:00 uur geen rust meer voor jullie!

16.00 uur

De dag zit er weer op. Leg het gereedschap maar neer. Tijd om naar huis te gaan, maar niet gevreesd: morgen is er weer een nieuwe dag om verder te bouwen!

Dag 2: Dinsdag – Bouwdag

10.00 uur

De Dauw staat nog tussen de onafgemaakte hutten, maar trekt langzaam weg. Tijd om weer hard aan de slag te gaan om de hut verder op te bouwen!

12.30 uur

De bel, toeter of ouderwetse claxon luidt weer dat het pauze is. De lunch voor de kinderen wordt verzorgd door de KiVaDa. De kinderen mogen natuurlijk ook altijd nog hun eigen broodtrommeltje meenemen.

13.30 uur

Tijd om details aan te brengen bij jouw hut. Ook zullen er deze middag verschillende leuke workshops worden gegeven!

16.00 uur

Ben je 6 of 7 jaar oud dan is het vandaag afgelopen maar niet getreurd morgen is er weer een nieuwe dag. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er nog een leuk avondprogramma!

20.00 t/m 22.00 uur

Trek je mooiste blouseje of jurk uit de kast. Doe je haar goed en maak je klaar voor de KiVaDa Disco! Hier wordt de vetste muziek gedraaid door onze KiVaDa DJ.

De disco zal gehouden worden op ons eigen terrein.

Dag 3: Woensdag – Verfdag

10.00 uur

Ook al zijn we dinsdag laat naar bed gegaan vanwege de disco, toch gaan we weer hard aan het werk vandaag. De hutten zien er al prachtig uit maar wat mist het eigenlijk nog…..Ach natuurlijk, een likje verf zal het helemaal afmaken. Zorg ervoor dat jouw hut de mooiste hut wordt van de KiVaDa!

12.30 uur

De hutten zijn af gelukkig. Wat een bloed, zweet en tranen heeft het weer gekost. Jullie hebben allemaal een lekkere boterham verdiend. De lunch voor de kinderen wordt verzorgd door de KiVaDa. De kinderen mogen natuurlijk ook altijd nog hun eigen broodtrommeltje meenemen.

13.30 uur

Tijd voor de spelletjesmiddag. Wat zal ons spelletjesteam dit keer weer verzonnen hebben?

16.00 uur

Iedereen is moe, maar ben je 8 jaar of ouder dan ben je nog lang niet klaar!

20.30-23.00 uur

Het is zover… De avond waar veel kinderen naar uit kijken. Is het dit jaar weer eng of valt het allemaal wel mee, dit blijft altijd weer een verassing. We starten vanaf de brug bij Diekshuus in Gendringen. Parkeren kan op de parkeerplaats bij Diekshuus.

Dag 4: Donderdag – Sloopdag

10.00 uur

Helaas kunnen de hutten niet blijven staan en gaan we nu samen de hutten afbreken. Gelukkig zijn er wel foto’s die je aan de hut kunnen herinneren. Deze foto´s staan op onze website en facebook pagina.

12.00 uur
Van al dat sloopwerk krijg je veel honger! De lunch voor de kinderen wordt verzorgd door de KiVaDa. De kinderen mogen natuurlijk ook altijd nog hun eigen broodtrommeltje meenemen.

13.00 uur

Het KiVaDa dorp is afgebroken en er zit niks anders op dan je geluk elders te zoeken. Dat betekent dat jullie allemaal op pad gaan! Waarheen de weg leidt is nog een geheim maar vervelen gaan jullie je in elk geval niet!

16.00 uur

De eerste groepen komen weer terug en de kooltjes zijn al gloeiend heet. Je kunt nu lekker deeg halen en dat zelf bakken tot een heerlijk broodje! Als je geluk hebt is er ook nog wat anders lekkers. Ondertussen gebeurt er van alles. Het terrein wordt klaar gemaakt voor de grande finale.

19.00 uur

Het is tijd voor de afsluiting met het grote vuur! Naast het vuur is er natuurlijk ook nog de loterij waar je leuke prijzen kan winnen en de grote schuimparty! De Ranjabar is ook weer aanwezig waar je wat lekkers kan halen.

Helaas is de Kivada dit jaar weer afgelopen. Niet getreurd want volgend jaar is er gewoon weer een nieuwe, met weer een geheel nieuw thema.