Inschrijven 2019

Inschrijven 2019

Hiep Hiep Hoera!!!

Vanaf heden is het mogelijk om uw kind in te schrijven voor kivada editie 2019. We hebben een nieuwe site waarop we de aanmeldingen verwerken. Buiten dat u nu baas bent over uw eigen gegevens volgens de AVG, is er niet zo heel veel veranderd. Wel zal u een nieuw account aan moeten maken. Loopt u tegen problemen aan dan kunt u contact opnemen met support@kivada-ulft.nl

  1. Via mykivada.kivada-ulft.nl maakt u eenmalig een account aan. Na een succesvolle registratie kunt u inloggen met uw email adres en het gekozen wachtwoord. Op de startpagina kunt U eenvoudig uw kinderen toevoegen, en aanmelden voor de gewenste dagen. Voor een eventuele volgende editie hoeft u dan ook alleen nog maar in te loggen, en uw kind opnieuw aan te melden.
  2. Bij betaalinformatie ziet u het verschuldigde bedrag staan, welke U dient te betalen via iDEAL. Een weekkaart kost €16,00 en een dagkaart €4,-.
  3. Na een succesvolle betaling, is uw ticket direct beschikbaar. Deze dient u uit te printen en mee te nemen.(screenshot op je telefoon werkt ook) Als u uw kind voor meerdere dagen heeft aangemeld, heeft u deze e-ticket voor meerdere dagen nodig.
  4. Aan de speciale weekkaart kassa zal uw e-ticket gescand worden, waarna u het veld kan betreden.

LET OP! De weekkassa is alleen voor de e-tickets, als u zich niet heeft ingeschreven, of niet in het bezit bent van een geldige e-ticket, zullen wij u doorverwijzen naar de dag kassa. Wij hopen op uw begrip.

DELEN
Vorig artikelKiVaDa 2019
Volgend artikelBeperkte plaatsen beschikbaar