Project ‘Schafkeet’

Project ‘Schafkeet’

Dat was schrikken!

Enkele maanden geleden kwamen wij tot onze ontdekking dat we het dak van onze ‘schafkeet’ vermoedelijk enkele jaren geleden kwijt zijn geraakt door een storm. De ravage was enorm! We hebben afscheid moeten nemen van veel materialen die we in de loop van de jaren verzameld hadden. “Tafels, bankjes, stoelen koelkasten, Spelletjes voor activiteiten, Spreien, kandelaars, servetten, handdoeken, zijden bloemen, kaasschaven, kerstballen”, “Echt álles is weg”. De keet is verrot, verspocht en op dit moment ontbruikbaar. Geen enkele Urbexer die deze ruimte vrijwillig zal betreden 😉 (volgens een Urbexer)

Zonder gekheid

Onze schaftkeet is er echt slecht aan toe. Verspochte balken, slechte dakconstructie, verotte vloer. Kortom: De keet zal in zijn geheel afgebroken en opnieuw opgebouwd moeten worden. Gezien de kosten voor een nieuwe gebruikte waarschijnlijk hoger zullen uitpakken dan renoveren, willen wij ons keetje graag een 2e of inmiddels wel een 5e leven bieden.

Wat kan jij doen?

Ondersteuning voor dit project is van harte Welkom! Voor nu zoeken wij met spoed voor enkele maanden een overdekte (werk)plaats / loods, met de mogelijkheid om in de avonduren onze ‘Schafkeet’ op te knappen. Hebt of kent uw iemand KiVaDa Ulft ondersteunen met:

  • Natura sponsoring (bouwmaterialen, denk aan schroeven, plaatwerk, balken, dakbedekking, deurkozijn, raamkozijn, etc)
  • Tijdelijk overdekt onderkomen voor de schaftkeet.
  • Financieel ondersteunen

Neem dan contact met ons op of kijk op onze speciale pagina voor het ‘schaftkeet project’. Ook particulieren kunnen financieel bijdragen aan dit project. Kijk op onze internetsite hoe ook jij kan helpen.

Bekijk ook het nieuwsitem op regio 8:

DELEN
Vorig artikelBeste ouders en kinderen, 
Volgend artikelKiVaDa 2023