Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Ook KiVaDa Ulft doet dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Clubkas CampagneRABGRZ-RCC-2014-336x280

Rabobank Graafschap-Zuid draagt vele sportclubs, culturele gezelschappen, toneelgroepen en andere verenigingen een warm hart toe en voert sinds 2014 de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne vervangt de kleinere sponsoraanvragen van verenigingen en stichtingen.

Hoe werkt het stemmen en wanneer is de stemperiode?

Leden van Rabobank Graafschap-Zuid kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Leden van de Rabobank ontvangen vlak voor de stemperiode een stemkaart met daarin een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen. Via een stemtool kunnen leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. De stemperiode loopt van 5 maart en met 19 maart 2015.

Rabobank Graafschap-Zuid is een coöperatie met leden. Klanten die lid zijn, kunnen hun stem uitbrengen. Bent u nog geen lid, maar wilt u straks wel kunnen stemmen? Vraag hier het lidmaatschap aan.

Wie mogen er stemmen?

Klanten (alleen natuurlijke personen) die voor 15 februari 2015 lid zijn, kunnen hun stem uitbrengen.